Szobafoglalás:
Arany Bárány Hotel*** Kezdőoldal - Arany Bárány Hotel***

Kapcsolat - Vendégkönyv

Vendégeink véleménye

Nagy Klára Zalaegerszeg (Magyar) 2016. május 02. 10:05
Köszönjük szépen az egész személyzetnek a 2016. április 30-án megtartott ballagási ebédünkön a finom falatokat, és a kivételesen udvarias és kedves kiszolgálást ! Királynak érezhettük magunkat. További sok sikert és számos elégedett vendéget kívánunk ! Nagy Klára és családja :) :)
Éva Pécs (Magyarország ) 2015. október 26. 11:10
Valami ilyesmit képzelek a vendéglátásról és -fogadásról, mint amiben Önöknél gyerekestől részünk volt. Óriási köszönet és tisztelet a hétvégi Kollégáknak!
Dr. Obernyik Mária Zalaegerszeg (Magyar) 2015. január 09. 12:01
Tisztelt Vezetőség!
Köszönjük az Önök által színvonalasan megrendezett, minden igényt kielégítő Szilveszteri rendezvényüket. Nagyon jól éreztük magunkat és örülünk, hogy Zalaegerszegen is van lehetőség a kulturált szórakozásra.
Gratulálunk az összes munkatársuknak, akik hozzájárultak ehhez az élményhez, továbbá a fiatal színészeknek és a nagyon jó zenészeknek, akik maradandó emléket nyújtottak.
Szívből köszönöm mind a magam, mind a barátaim nevében és kívánom idősnek és fiatalnak egyaránt, hogy hasonló élményekbe legyen részük itt Zalaegerszegen Önöknél!

Boldog Új Évet Kívánunk!
Anett Zalaszentgrót (Magyarország) 2014. március 10. 16:03
Csodálatos estét töltöttünk el a Wellness-ben. Gyönyörű és igényes a szálloda. A Wellness minden igényünket kielégítette, a higiénia kifogástalan volt. Külön köszönet a segítőkész, alázatos és rendkívül barátságos személyzetnek! Köszönjük, hogy itt lehettünk!
Kerékgyártó Sándor Budapest (Magyar) 2014. január 04. 21:01
Immár hatodízben az év végén kellemes pihenésben, kényelmes, figyelmes, előzékeny kiszolgálásban volt részünk, amit ezúton is köszönünk.
Minden alkalommal kitűnően éreztük magunkat most azonban kiemelten kellemes kikapcsolódást és igazi feltöltődést nyújtott részünkre a wellness részleg.
Élményekben gazdagon, a szilveszteri mulatság kábulatát is kipihenve indultunk az új évnek.
Kerékgyártó, Hámori és Zsolnai család
Ádám Zalaegerszeg (Magyarország) 2013. október 28. 07:10
Nagyon tetszik a szálloda új honlapja! Csak így tovább!
Péter Zalaegerszeg (Magyarország) 2013. október 22. 08:10
Nagyon jó lett a honlap! Jól átlátható és igazán szépek a szállodáról készült képek.

További ajánlatokKiemelt ajánlatok:

Szőlőt őriz már a csősz!

Hétvégi csomag 2-3 éjszakára félpanzióval

Tovább
MenüHírlevél