Szobafoglalás:
Arany Bárány Hotel*** Kezdőoldal - Arany Bárány Hotel***

Kapcsolat - Vendégkönyv

Vendégeink véleménye

Zoó László Tököl (Magyarorszag) 2021. augusztus 30. 18:08
Kulon koszonet a legutobbi igen szivelyes vendeglatasert! Valoban ugy gondolom, hogy Onok es a szalloda megerdemelne a 4 csillagos (****) minositest az Onoknel tapasztalhato kiemelkedo
szemelyes figyelemnek koszonhetoen, amely a recepcion kezdodik, a szobaba keszitett teaforraloval es cseszekkel folytatodik, de a kiemelten figyelmes ettermi kiszolgalasnal sem fejezodik be.
Gratulalok, ezek egy kituno szalloda igazi ertekmutatoi!

Zoó László (407-es szoba)
Takács Ágnes Budapest 2021. május 22. 17:05
Kedves Szállodavezető Asszony !

Szeretném megköszönni Önnek és munkatársainak az Önöknél töltött
szép napokat. Ritka kedvességgel és készséggel találkoztunk.
Mindenki nagyon elégedett volt mind a szállással mind pedig az ellátással .

Bízom benne hogy visszatérhetünk !

Szép napokat , sok elégedett vendéget és főleg jó egészséget kívánok egész csapatuknak.

Üdvözlettel: Takács Ágnes
Matus Lívia Zalaegerszeg (Magyar) 2019. július 09. 15:07
Vasárnap az étteremben ebédeltünk a családommal, anyukám 88-adik szülinapját ünnepeltük. El kell mondanom, hogy a pincér, Takács Marci kiemelkedő munkát nyújtott, mindenki megelégedésére, pedig ugyancsak próbára tettük a kívánságainkkal a türelmét és kreativitását. Már sok étteremben voltunk de ő követendő példa lehet a leendő pincéreknek is. Bizonyított kedvességből, odafigyelésből, tálalásból, szakmából, stb csillagos 5-ösre értékeljük a teljesítményét! Sok ilyen kollégát kívánok!
Heksch Imre Budapest (Magyarország) 2018. január 03. 17:01
A szilvesztert töltöttük Önöknél 6 fős kis csapattal. Minden egészen kitűnő volt! Részletesen: a szobák, a személyzet, a szilveszteri program és hangulat, a terem, az ételek, a műsor, a zenekar, a recepciósok, a wellness személyzete mind mind minimum 5 csillagot érdemelnek! Ilyen jó szilveszterünk nagyon rég nem volt! És még az árak is teljesen elfogadhatóak voltak! Jövőre is itt fogjuk tölteni az év végét! Gratulálunk mindannyiuknak és KÖSZÖNJÜK!
Nagy Klára Zalaegerszeg (Magyar) 2016. május 02. 10:05
Köszönjük szépen az egész személyzetnek a 2016. április 30-án megtartott ballagási ebédünkön a finom falatokat, és a kivételesen udvarias és kedves kiszolgálást ! Királynak érezhettük magunkat. További sok sikert és számos elégedett vendéget kívánunk ! Nagy Klára és családja :) :)
Éva Pécs (Magyarország ) 2015. október 26. 11:10
Valami ilyesmit képzelek a vendéglátásról és -fogadásról, mint amiben Önöknél gyerekestől részünk volt. Óriási köszönet és tisztelet a hétvégi Kollégáknak!
Dr. Obernyik Mária Zalaegerszeg (Magyar) 2015. január 09. 12:01
Tisztelt Vezetőség!
Köszönjük az Önök által színvonalasan megrendezett, minden igényt kielégítő Szilveszteri rendezvényüket. Nagyon jól éreztük magunkat és örülünk, hogy Zalaegerszegen is van lehetőség a kulturált szórakozásra.
Gratulálunk az összes munkatársuknak, akik hozzájárultak ehhez az élményhez, továbbá a fiatal színészeknek és a nagyon jó zenészeknek, akik maradandó emléket nyújtottak.
Szívből köszönöm mind a magam, mind a barátaim nevében és kívánom idősnek és fiatalnak egyaránt, hogy hasonló élményekbe legyen részük itt Zalaegerszegen Önöknél!

Boldog Új Évet Kívánunk!
Anett Zalaszentgrót (Magyarország) 2014. március 10. 16:03
Csodálatos estét töltöttünk el a Wellness-ben. Gyönyörű és igényes a szálloda. A Wellness minden igényünket kielégítette, a higiénia kifogástalan volt. Külön köszönet a segítőkész, alázatos és rendkívül barátságos személyzetnek! Köszönjük, hogy itt lehettünk!
Kerékgyártó Sándor Budapest (Magyar) 2014. január 04. 21:01
Immár hatodízben az év végén kellemes pihenésben, kényelmes, figyelmes, előzékeny kiszolgálásban volt részünk, amit ezúton is köszönünk.
Minden alkalommal kitűnően éreztük magunkat most azonban kiemelten kellemes kikapcsolódást és igazi feltöltődést nyújtott részünkre a wellness részleg.
Élményekben gazdagon, a szilveszteri mulatság kábulatát is kipihenve indultunk az új évnek.
Kerékgyártó, Hámori és Zsolnai család
Ádám Zalaegerszeg (Magyarország) 2013. október 28. 07:10
Nagyon tetszik a szálloda új honlapja! Csak így tovább!
2 oldal, 11 összesen, 1-10 1 2

Kiemelt ajánlatok:

MenüHírlevél