Szobafoglalás:
Arany Bárány Hotel*** Kezdőoldal - Arany Bárány Hotel***

Pályázatok - Arany Bárány Hotel***

GINOP-5.2.4-16-2017-02074 Gyakornok foglalkoztatása a West-Hotel Kft-nél

 

West-Hotel” Kereskedelmi és Szolgáltató Vendéglátóipari Korlátolt Felelősségű Társaság a Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság által a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretén belül kiírt,Gyakornoki program pályakezdők támogatására” tárgyú felhívásra benyújtott GINOP-5.2.4-16-2017-02074 kódszámú pályázattal 5 013 569 Ft 100 % támogatásban részesült.

 

 

A West Hotel Kft a gyakornoki program keretében 2 fő pincér végzettségű gyakornok foglalkoztatását valósítja meg 9 hónapos projekt megvalósítási időszakra, amelyet további 4,5 hónap tovább foglalkoztatás követ.

A gyakornokok foglalkoztatása, oktatása 2017.06.15 és 2018.03.15 között valósul meg.

A mai világban egyre nehezebb a pályakezdőknek az elsődleges munkaerő piacra betörni a megfelelő szakmai tapasztalat hiányába, cégünk ezt az önhibán kívüli handicap-et szeretné orvosolni.

A projekt célja egy 25 év alatti fiatal munkavállalónak segítünk az elsődleges munkaerőpiacra bejutni és ott hosszú távon elhelyezkedni, valamint a projekt során segítséget nyújtunk a fiataloknak a szükséges munkatapasztalat megszerzéséhez.

A vendéglátás területén elég nagy a külföldi munkavégzésre irányuló elhúzó erő így cégünk egyik kiemelt célja a frissen végzett fiatalok helyben tartásának ösztönzése, ehhez ad segítséget a támogatási összeg.

A gyakornokok foglalkoztatása során figyelemmel vagyunk az aktuális jogszabályok betartására, a munkafeltételek biztosítására, a foglalkoztatás szabályszerűségének betartására. A gyakornokok számára a biztonságos munkavégzéshez szükséges felszereléseket cégünk a projekt keretén belül tervezi beszerezni.

 

Kiemelt ajánlatok:

MenüHírlevél