Szobafoglalás:
Arany Bárány Hotel*** Kezdőoldal - Arany Bárány Hotel***

Széchenyi - Arany Bárány Hotel***

Sajtóközlemény

Uniós támogatásból került napkollektor az Arany Bárány Szálloda déli oldalára.
2012. május 23.

Az Arany Bárány Szálloda 7.735.750Ft-os támogatást nyert a „West Hotel Kft. napkollektor telepítési projekt 2011” című pályázat keretében

A pályázat célja a fosszilis energiahordozó felhasználásának csökkentése, ami által az üvegházhatású gázok kibocsátása is csökken. Az Arany Bárány régiós ismertsége, elismertsége segíthet a megújuló energiaforrások felhasználásának népszerűsítésében.

A projekt fő tevékenysége a HMV rendszer korszerűsítése, ennek eredményeképpen az elhasznált HMV minimum 40%-nak megújuló energiaforrás felhasználásával történő előállítása. A napkollektor rendszer kiválasztásának indoklása: megfelelő földrajzi helyzetű település, és az épületeken rendelkezésre álló déli tájolású tető.

Pályázat

NYDOP-2.1.1/I-11-2011-0035 Turisztikai szolgáltatások fejlesztése

Projekt neve

"Hotel Arany Bárány udvari szárny bővítés-korszerűsítés- fejlesztés welness,- és fitness részleggel, valamint konferencia teremmel"

Projekt rövid leírása

A West Hotel Kft. Hotel Arany Bárány szállodai szolgáltatásának bővítését tervezi wellness, és fitness részleggel, konferenciateremmel, és az irodai raktározási funkciót kívánja egy építési egységben megvalósítani. Az udvari toldalékszárny teljes elbontását követően, 5 emeleti szint kerül kiépítésre. Fszint, I. és II. emelet: irodai, raktározási, irattári egységek; III. emelet: kis-konferenciaterem; 4. elmelet: wellness,szaunák; 5. emelet: fitness részleg, szórakoztató eszközök. Célok: kínálat bővítése; piacvezető pozíció elérése; szálloda kihasználtsági mutatóinak erősítése; a szálloda szolgáltatási színvonalának 4 csillagosra emelése. Célcsoportok: a turizmus minden ágazatából érkező szállóvendégek; gazdasági társaságok szakemberei; családok.

Kedvezményezett

"WEST - HOTEL" Kereskedelmi és Szolgáltató Vendéglátóipari Korlátolt Felelősségű Társaság, Zalaegerszeg Széchenyi tér. 1.

Közreműködő szervezet

Nyugat Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Regionális Operatív Programok Irányító Hatósága

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Köztársaság költségvetése társfinanszírozásával valósul meg.


Magyarország megújul Széchenyi terv

Kiemelt ajánlatok:

MenüHírlevél