HU

Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Zoó László
  2021. 08. 30. 00:00 (Tököl (Magyarország))
  Kulon koszonet a legutobbi igen szivelyes vendeglatasert! Valoban ugy gondolom, hogy Onok es a szalloda megerdemelne a 4 csillagos (****) minositest az Onoknel tapasztalhato kiemelkedo szemelyes figyelemnek koszonhetoen, amely a recepcion kezdodik, a szobaba keszitett teaforraloval es cseszekkel folytatodik, de a kiemelten figyelmes ettermi kiszolgalasnal sem fejezodik be. Gratulalok, ezek egy kituno szalloda igazi ertekmutatoi!
 • Matus Lívia
  2019. 07. 19. 00:00 (Zalaegerszeg)
  Vasárnap az étteremben ebédeltünk a családommal, anyukám 88-adik szülinapját ünnepeltük. El kell mondanom, hogy a pincér, Takács Marci kiemelkedő munkát nyújtott, mindenki megelégedésére, pedig ugyancsak próbára tettük a kívánságainkkal a türelmét és kreativitását. Már sok étteremben voltunk de ő követendő példa lehet a leendő pincéreknek is. Bizonyított kedvességből, odafigyelésből, tálalásból, szakmából, stb csillagos 5-ösre értékeljük a teljesítményét! Sok ilyen kollégát kívánok!
 • Heksch Imre
  2018. 01. 03. 00:00 (Budapest)
  A szilvesztert töltöttük Önöknél 6 fős kis csapattal. Minden egészen kitűnő volt! Részletesen: a szobák, a személyzet, a szilveszteri program és hangulat, a terem, az ételek, a műsor, a zenekar, a recepciósok, a wellness személyzete mind mind minimum 5 csillagot érdemelnek! Ilyen jó szilveszterünk nagyon rég nem volt! És még az árak is teljesen elfogadhatóak voltak! Jövőre is itt fogjuk tölteni az év végét! Gratulálunk mindannyiuknak és KÖSZÖNJÜK!
 • Dr. Obernyik Mária
  2015. 01. 09. 00:00 (Zalaegerszeg)
  Tisztelt Vezetőség! Köszönjük az Önök által színvonalasan megrendezett, minden igényt kielégítő Szilveszteri rendezvényüket. Nagyon jól éreztük magunkat és örülünk, hogy Zalaegerszegen is van lehetőség a kulturált szórakozásra. Gratulálunk az összes munkatársuknak, akik hozzájárultak ehhez az élményhez, továbbá a fiatal színészeknek és a nagyon jó zenészeknek, akik maradandó emléket nyújtottak. Szívből köszönöm mind a magam, mind a barátaim nevében és kívánom idősnek és fiatalnak egyaránt, hogy hasonló élményekbe legyen részük itt Zalaegerszegen Önöknél! Boldog Új Évet Kívánunk!
Árkalkuláció